Bæredygtighed ift. fødevarer

samt service & oplevelser

Bæredygtighed ift. fødevarer, service & oplevelser

Lær af anvende viden om bæredygtighed og FNs verdensmål i relation til fødevare, service- og oplevelsesvirksomhed, og at identificere mulige bæredygtighedsinitiativer i eget fagområde, egen virksomhed og branche. 

Målgruppe: 
Kurset retter sig imod faglærte og personer med tilsvarende kompetencer, der arbejder med madfremstilling/ produktion, service og gæstebetjening, og som ønsker inspiration og færdigheder til at arbejde med bæredygtighed og grøn omstilling.
Faglærte kan være gastronom, ernæringsassistent, tjener, receptionist, gourmetslagter, bager og konditor.

 

HVAD KAN DU EFTER AT HAVE FULGT DETTE KURSUS?

  • Bæredygtighed ift. fødevarer, service & oplevelser

    Fagnummer: 49830

    Efter kurset kan du:

    • anvende viden om bæredygtighed og FN's verdensmål i relation til fødevare, service- og oplevelsesvirksomhed.
    • identificere mulige bæredygtighedsinitiativer i eget fagområde, egen virksomhed og branche.
    • anvende viden om bl.a. brancherelevante mærkninger og certificeringer til at træffe bæredygtige valg i forhold til mad, fødevarer og oplevelser.

Kursussted

HANSENBERG
Skovvangen 28
6000 Kolding

AMU-fagkoder

49830

Deltagerpris

Kr. 384

Pris uden for AMU-målgruppen, kr. 2.259,93

Startdato

19. september 2022

Slutdato

21. september 2022

Tilmeldingsfrist

5. september 2022

Varighed

3 dage

Undervisningsform

Dagundervisning

Kl. 08.00-15.24

Minimum antal deltagere

14
(max 20)

Deltagerbetaling og støttemuligheder

Har du brug for hjælp til tilmelding eller til at søge om godtgørelse, så ring til hotline på 7021 2159

Har du nogen spørgsmål, så er du velkommen til at ringe på 7932 0100, spørg efter:

  • Pernille Baun Larsen

    Studiesekretariat
    Studiesekretær
    Tlf. +4579320399
    pbl@hansenberg.dk



Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden