Bæredygtighed ift. fødevarer
Bæredygtighed ift. fødevarer, service & oplevelser
Lær af anvende viden om bæredygtighed og FNs verdensmål i relation til fødevare, service- og oplevelsesvirksomhed, og at identificere mulige bæredygtighedsinitiativer i eget fagområde, egen virksomhed og branche.
Målgruppe:
Kurset retter sig imod faglærte og personer med tilsvarende kompetencer, der arbejder med madfremstilling/ produktion, service og gæstebetjening, og som ønsker inspiration og færdigheder til at arbejde med bæredygtighed og grøn omstilling.
Faglærte kan være gastronom, ernæringsassistent, tjener, receptionist, gourmetslagter, bager og konditor.
HVAD KAN DU EFTER AT HAVE FULGT DETTE KURSUS?
-
Bæredygtighed ift. fødevarer, service & oplevelser Fagnummer: 49830
Efter kurset kan du:
- anvende viden om bæredygtighed og FN's verdensmål i relation til fødevare, service- og oplevelsesvirksomhed.
- identificere mulige bæredygtighedsinitiativer i eget fagområde, egen virksomhed og branche.
- anvende viden om bl.a. brancherelevante mærkninger og certificeringer til at træffe bæredygtige valg i forhold til mad, fødevarer og oplevelser.
HANSENBERG
Skovvangen 28
6000 Kolding
49830
Kr. 384
Pris uden for AMU-målgruppen, kr. 2.259,93
12. september 2022
14. september 2022
29. august 2022
3 dage
Dagundervisning
Kl. 08.00-15.24
14
(max 20)
Har du brug for hjælp til tilmelding eller til at søge om godtgørelse, så ring til hotline på 7021 2159
Har du nogen spørgsmål, så er du velkommen til at ringe på 7932 0100, spørg efter:
-
Pernille Baun Larsen
Studiesekretariat
Studiesekretær
Tlf. +4579320399
pbl@hansenberg.dk