Bæredygtig produktion

af mad og fødevarer

Bæredygtig produktion af mad og fødevarer

Lær at planlægge bæredygtig produktion af mad og fødevarer, som er relevant for dit daglige virke inden for fødevarevirksomhed, du lærer også at minimere spild ved optimal udnyttelse af råvarer.

Målgruppe: 
Kurset retter sig imod faglærte og personer med tilsvarende kompetencer, der arbejder i relation til produktion af mad og fødevarer, og som ønsker inspiration og færdigheder til at arbejde med bæredygtighed og grøn omstilling. Faglærte kan være gastronomer, ernæringsassistenter, bager, konditor gourmetslagter m.m.

 

HVAD KAN DU EFTER AT HAVE FULGT DETTE KURSUS?

  • Bæredygtig produktion af mad og fødevarer

    Fagnummer: 49843

    Efter kurset kan du:

    • planlægge bæredygtig produktion af mad og fødevarer, som er relevant for dit daglige virke inden for fødevarevirksomhed.
    • minimere spild ved optimal udnyttelse af råvarer, hensigtsmæssige indkøb, beregning af portionsstørrelser og effektiv genanvendelse af overproduktion.

Kursussted

HANSENBERG
Skovvangen 28
6000 Kolding

AMU-fagkoder

49843

Deltagerpris

Kr. 256

Pris uden for AMU-målgruppen, kr. 1.591,62

Startdato

26. september 2022

Slutdato

27. september 2022

Tilmeldingsfrist

12. september 2022

Varighed

2 dage

Undervisningsform

Dagundervisning

Kl. 08.00-15.24

Minimum antal deltagere

14
(max 20)

Deltagerbetaling og støttemuligheder

Har du brug for hjælp til tilmelding eller til at søge om godtgørelse, så ring til hotline på 7021 2159

Har du nogen spørgsmål, så er du velkommen til at ringe på 7932 0100, spørg efter:

  • Pernille Baun Larsen

    Studiesekretariat
    Studiesekretær
    Tlf. +4579320399
    pbl@hansenberg.dk



Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden