Bæredygtig produktion
Bæredygtig produktion af mad og fødevarer
Lær at planlægge bæredygtig produktion af mad og fødevarer, som er relevant for dit daglige virke inden for fødevarevirksomhed, du lærer også at minimere spild ved optimal udnyttelse af råvarer.
Målgruppe:
Kurset retter sig imod faglærte og personer med tilsvarende kompetencer, der arbejder i relation til produktion af mad og fødevarer, og som ønsker inspiration og færdigheder til at arbejde med bæredygtighed og grøn omstilling. Faglærte kan være gastronomer, ernæringsassistenter, bager, konditor gourmetslagter m.m.
HVAD KAN DU EFTER AT HAVE FULGT DETTE KURSUS?
-
Bæredygtig produktion af mad og fødevarer Fagnummer: 49843
Efter kurset kan du:
- planlægge bæredygtig produktion af mad og fødevarer, som er relevant for dit daglige virke inden for fødevarevirksomhed.
- minimere spild ved optimal udnyttelse af råvarer, hensigtsmæssige indkøb, beregning af portionsstørrelser og effektiv genanvendelse af overproduktion.
HANSENBERG
Skovvangen 28
6000 Kolding
49843
Kr. 256
Pris uden for AMU-målgruppen, kr. 1.591,62
26. september 2022
27. september 2022
12. september 2022
2 dage
Dagundervisning
Kl. 08.00-15.24
14
(max 20)
Har du brug for hjælp til tilmelding eller til at søge om godtgørelse, så ring til hotline på 7021 2159
Har du nogen spørgsmål, så er du velkommen til at ringe på 7932 0100, spørg efter:
-
Pernille Baun Larsen
Studiesekretariat
Studiesekretær
Tlf. +4579320399
pbl@hansenberg.dk