Efteruddannelse og kurser på HANSENBERG (AMU)

Aktuelt udbud af efteruddannelse og kurser

OBS

Tilmeldingen til kurser og efteruddannelser

Det er desværre ikke muligt at bruge tilmeldingsfunktionen pt.

Tilmeldingsdelen er flyttet til  voksenuddannelse.dk – og det er under denne proces ikke muligt at tilmelde sig, før det nye system er oppe at køre.

Kontakt venligst studiesekretæren under det enkelte kursus, hvis du har spørgsmål.

Efteruddannelse og kurser på HANSENBERG

Alle AMU-uddannelser, kurser og enkeltfag gennemføres igen enten på skolen eller virksomhedsforlagt, ligesom der er mulighed for ophold på skolehjem/kosttilbud, hvis de almindelige betingelser herfor er opfyldt.

Undervisningen er fortsat omfattet af reglerne om nødundervisning, ligesom der tages sundhedsmæssige hensyn i organiseringen af undervisning for at undgå smittespredning.

Før du tilmelder dig: Handelsbetingelser for køb af arbejdsmarkedsuddannelse, AMU.

Dyrepasser

Dørmand

Elektriker

 

Hotel og restaurant


køleautomation

Obs: Fik du læst "Derfor AMU" (2019) - udgivet af Tekniq Arbejdsgiverne, Dansk El-forbund og Blik & Rør Arbejderforbundet.

Tandklinik

VVS 

 

Obs: Fik du læst "Derfor AMU" (2019) - udgivet af Tekniq Arbejdsgiverne, Dansk El-forbund og Blik & Rør Arbejderforbundet.

 

få papir på det, du kan - realkompetencevurdering til erhvervsuddannelse og amu

Det er nu blevet muligt igen at få besøg af vores praktikpladskonsulenter ude i virksomhederne, ligesom de naturligvis også fortsat kan træffes på telefon eller e-mail.

Det Regionale Arbejdsmarkedsråd har i samarbejde med en lang række uddannelsesinstitutioner udarbejdet en liste over online-efteruddannelse. AMU-fagene udløser VEU-godtgørelse, når du eller dine medarbejdere er i målgruppen (en erhvervsuddannelse som højeste uddannelsesniveau):Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden