Swift og Learn to Code

Hvad er Swift og Learn to Code?

Der ligger koder bag alt, og Swift, som er et open-source sprog, er et godt udgangspunkt, når eleverne skal lære at programmere. Swift er et selvinstruerende programsprog, som kan lære alle at programmere og udvikle apps.

 

Programmet Xcode er app-udviklerens redskab til at designe og programmere Apps. I simulatoren testes App'ens funktionalitet i forskellige modeller af iPhones og iPads.

Begyndere inden for kodning starter med Swift Playground – en app, der på en sjov og fængende måde guider eleven igennem de indbyggede Learn to Code-elementer.

Intro to App Development in Swift er oplagt for elever på gymnasial niveau – der lærer de at udvikle app til iPhone eller iPad i programmet Xcode.

Guiden "Introduction to App Development with Swift" guider eleven fra start til slut, når eleven er klar til at bygge sin egen app. Eleven lærer samtidig de grundlæggende programmeringselementer og får lov til at eksperimentere med legepladser i Xcode, som et forfatterværktøj til udvikling af apps til fx mobile enheder.Brug for hjælp?

phone

Ring

Tlf. 79 32 01 00

dialog

Chat

signup

Tilmeld dig

Læs mere om tilmelding

Del siden